Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Tower Bridge din Londra, celebrul pod mobil peste Tamisa, a rămas blocat

  Tower Bridge, celebrul pod londonez mobil peste Tamisa, s-a blocat în poziţia deschis, luni, pentru a doua oară într-un an, din cauza unei probleme tehnice, ceea ce a provocat ambuteiaje, relatează Reuters.

  Podul, ce permite circulaţia ambarcaţiunilor pe sub el prin ridicarea căii rutiere, s-a blocat cu puţin înainte de ora locală 14:45 (13:45 GMT), a declarat o purtătoare de cuvânt din cadrul poliţiei londoneze.

  Începând din 1976, cele două braţe ale podului, sau bascule, sunt acţionate de motoare ce funcţionează pe bază de ulei şi electricitate, care le-au înlocuit pe cele originale, din secolul al XIX-lea, alimentate cu abur.

  ”Din cauza unei probleme tehnice, Tower Bridge este blocat în prezent într-o poziţie ridicată”, a spus un purtător de cuvânt al City of London Corporation, care deţine podul. ”Lucrăm pentru rezolvarea problemei cât mai curând posibil”, a adăugat acesta.

  Este pentru a doua oară într-un an când podul se blochează. În august 2020, traficul rutier pe Tower Bridge a fost suspendată pentru mai mult de 24 de ore după ce basculele podului s-au blocat în poziţia deschis.

  digi24.ro

  TOP 24 de ore

  Facebook

  LUMEA

  Londra nu a raportat niciun deces din cauza COVID în ultimele 24 de ore, potrivit Public Health England (PHE). Este pentru a doua oară...

  SOCIAL

  VIDEO cu transportul organizat al alegătorilor la Londra. Autorul susține că aceștia au votat "rapid, fără rând". La fel ne-a mai scris că microbuzele...

  Copyright © 2021