Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  „Toți sunt egali în fața legii”

  O gheretă din sectorul Ciocana, care aparține unui vicepretor de la Ciocana, a fost evacuată în această dimineața, fapt care s-a lăsat cu proteste. La ședința Primăriei, Ion Ceban a amintit că „toți sunt egali în fața legii”.

  Un chioșc care aparține vicepretorului din sectorul Ciocana al Capitalei, Elena Triboi, a fost astăzi evacuat. Primarul general al municipiului, Ion Ceban, a explicat decizia la ședința de astăzi.

  Ion Ceban, primarul general al Capitalei

  „Aici sunt patru domnițe, care sunt protestatare de serviciu. Ele sunt arhicunoscute. Banii sunt luați… eu știu că ele sunt de serviciu. Mai sunt de aceștia. Îi cunoaștem deja. Dar informația probabil că nu a ajuns. Spuneți-le vă rog că ghereta a fost evacuată și legea este una pentru toți. Am publicat încă dimineața. Probabil că trebuie să-și facă meseria până la capăt.”

  La aceeași ședință, responsabilii de la Primărie au anunțat că vor merge în instanță după ce directorul Cimitirului „Sfântul Lazăr”, Pavel Eni, a fost repus în funcție printr-o decizie judecătorească, acesta fiind anterior cercetat într-un dosar legat de acțiuni de corupție.

  Ion Ceban, primarul general al Capitalei

  „Noi am văzut cu toții imagini unde se vede cum oamenii își împărțeau bani pentru locurile la cimitire. Și, surpriză, magie! Este revenit în funcție nenea Pavel Eni.”

  Ludmila Boțan, directoarea Combinatului Servicii Funerare

  „Noi suntem de acord cu tot ce ați spus dvs și deja am depus recursul către Curtea de Apel, prin care contestăm această decizie.”

  Pavel Eni a fost restabilit la cârma cimitirului pe 18 februarie 2021. Se întâmplă după ce, în septembrie anul trecut, acesta a fost suspendat din funcție, fiind bănuit de acte corupție, alături de alți funcționari de la „Sfântul Lazăr”. Eni era bănuit că ar fi cerut sume între 5000 și 7000 de lei peste taxa de stat, care este de 4600 de lei, de la oamenii care voiau să-și înmormânteze rudele.

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020