Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Tombolă inedită

  Acțiune inedită pentru Chișinău. Întreprinderea “Termoelectrica” va oferi 10 abonamente gratuite pentru încălzire și apă caldă în cadrul unei tombole organizate de Hramul Chișinăului. La tombolă pot participa locuitorii municipiului Chișinău, conectați la sistemul centralizat de termoficare, care nu au datorii la furnizor. Câștigătorii vor fi aleși online, pe 14 octombrie.

  VEACESLAV ENI, director general „Termoelectrica” S.A.

  “ În premieră, în acest an, la tombolă vor fi înregistrați practic toți consumatorii care sunt conectați la sistemul centralizat de energie termică, care nu au datorii la facturi și au reușit până la data de 30 septembrie să-și achite consumul de energie termică integral.02.23 Pentru a crește șansele de câștig în acest concurs, am decis anul acesta să oferim 10 abonamente de o lună de consum gratuit la încălzire și apă caldă, pentru luna decebrie anul 2020”.

  Tombola ”Termoelectrica dăruiește căldură”, la ediția 4, se va desfășura fără public, în format online, iar extragerea va putea fi vizionată live, pe portalul privesc.eu și pe pagina oficială a companiei Termoelectrica S.A. Va fi transmisă online miercuri, 14 octombrie, ora 11, chiar de ziua orașului Chișinău. Extragerea va avea loc electronic, printr-o platformă de alegere, aleatorie, utilizându-se codul fiecăei facturi al consumatorilor care vor fi înregistrați la această tombolă. Numele și câștigătorii premiilor vor fi anunțați prin intermediul gestionarului fondului locativ, vor fi contactați de angajații Termoelectrica, ca în decurs de o săptămână să se prezinte la sediul întreprinderii pentru a-și ridica certificatul. Angajații Termoelectrica nu vor avea posibilitatea să participe la această tombolă.

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020