Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Toate grădinițele au căldură

  Toate cele 127 de grădinițe din municipiu au fost conectate la agentul termic. Despre aceasta a anunțat la ședința primăriei din această dimineață, Andrei Păvăloi, șef Direcția Educație. Potrivit acestuia, în suburbii, încă 17 instituții de educație timpurie urmează a fi conectate la căldură.

  Andrei Păvăloi, șef Direcția Educație, Primăria Chișinău

  «Din cele 107 blocuri, 32 sunt conectate și încă 75 urmează a fi conectate, din instituțiile secundare sunt conectate la solicitarea directorilor în dependență de temperatura din instituție. Pentru săptămâna care urmează se anunță un timp mai favorabil așteptăm solicitări și le vom conecta, dar în același timp avem multe solicitări de la directorii instituțiilor de învățământ ca să conectăm școlile după vacanța de toamnă a elevilor care începe pe 27 octombrie. Vom vedea însă, dacă timpul de afară nu va fi unul favorabil, atunci vom accelera acest proces și vom conecta toate instituțiile de învățământ secundar”.

  Sezonul de încălzire pentru anul 2021, în capitală, a început la 5 octombrie. Din bugetul municipal au fost alocaţi circa 50 de milioane de lei, iar calculul compensațiilor a fost făcut pentru toți solicitanții eligibili de facilități.

  Telegram channel

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Copyright © 2021