Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Tigrul, stăpân în 2022

  Anul 2022 este anul tigrului negru sau albastru. Astrologii spun că așa cum felina este jucăușă și imprevizibilă, așa și noul an ne va aduce surprize. Unele zodii vor avea parte de noroc, prezic astrologii. Tot ei ne-au spus cum ar trebui să arate masa de sărbătoare, dar și ce culori să purtăm în noaptea de Revelion, așa încât tot anul să ne meargă bine.

  Astrologii prognozează că anul viitor va fi unul plin de surprize.

  Zinaida Vișnevscaia, astrolog

  «Tigrul este un animal sălbatic, și nu domestic. Iată de ce în anul 2022 trebuie să ne așteptăm atât la momente vesele, cât și tensionate. Exact așa cum este firea tigrului. Tigrul este de fapt un animal misterios, iată de ce trebuie să ne așteptăm la tot felul de surprize».

  Anul 2022 va fi unul al urcușurilor și al coborâșurilor, iată de ce ar fi bine să-l întâlnim cu dreptul, în compania celor dragi și cu o masă îmbelşugată, la ceas de sărbătoare, mai spun specialiștii. Pe lângă bucatele tradiționale, de pe masă nu ar trebui să lipsească carnea, dulciurile și fructele, în special, merele. În ceea ce privește ținuta pentru petrecere, astrologul ne recomandă să evităm culoarea roșie și cea neagră.

  Zinaida Vișnevscaia, astrolog

  «Întrucât anul se află sub protecția plantei Venera eu aș recomanda.
  Mai bine să îmbrăcăm ținute de culoarea albastră, turcoaz. În fine, culorile planetei Venera. Totodată este bine să punem accentul pe găști mari. În acest an, este binevenit să întâlnim noul an într-un mod activ, vesel, și să faceți totul cu dragoste. Deoarece Venera este planeta dragostei».

  Astrologul mai spune că anul tigrului, le va purta noroc nativilor
  din zodiile pești, scorpioni și raci.

  Zinaida Vișnevscaia, astrolog

  «Vor avea parte de noroc semnele zodiacale de apă. Este vorba despre pești, scorpioni și raci. Vor fi mai puțin norocoase semnele zodiacale de pământ. Vorbim acum despre primele șase luni ale anului. Partea a doua a anului.
  Este una prielnică pentru semnele zodiacale de foc. Pentru ei este o perioadă bună pentru a lua decizii și a face schimbări în viață».

  Subliniem că potrivit calendarului chinezesc, Anul Tigrului va începe în data de 1 februarie 2022 și va dura până în data de 21 ianuarie 2023.

  Telegram channel

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Copyright © 2021