Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Tezele semestriale pentru liceeni vor fi anulate

  Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a anunțat astăzi că în toate instituțiile de învățământ cu clase liceale, indiferent de forma de activitate se anulează tezele semestriale din sesiunea de vară a anului de studii 2020-2021 și proba practică la disciplinele de studii specifice ariei curriculare Sport și Arte, comunică MOLDPRES.

  Potrivit serviciului de presă al MECC, un ordin în acest sens a fost semnat la 29 aprilie de către ministrul Educației, Culturii și Cercetării Lilia Pogolșa.

  Conform sursei citate, decizia a fost luată după consultările cu comunitatea educațională din țară, ținându-se cont de faptul că elevii claselor X-XI au fost antrenați, în mare parte,  în procesul educațional la distanță.

  Drept urmare, media semestrială la disciplinele de studii din ciclul liceal, la care urmau să fie susținute teze semestriale în sesiunea de vară 2021, se vor calcula din media aritmetică a notelor curente, obținute pe parcursul semestrului II.

  moldpres.md

  SOCIAL

  Președintele PSRM, Igor Dodon, le-a urat succes tuturor liceenilor din țară care susțin astăzi primul examen de bacalaureat. Printre absolvenții de liceu din acest...

  Copyright © 2021