Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Tauber a depus o interpelare la poliție, în care cere să fie trași la răspundere indivizii care i-au atacat pe manifestanții pașnici

  Marina Tauber cere identificarea indivizilor care au atacat, săptămâna trecută, coloana de manifestanți pașnici, informează serviciul de presă al Partidului politic „ȘOR”.

  Vicepreședintele Partidului „ȘOR” a depus o cerere în scris la Inspectoratul de Poliție Buiucani, în care insistă ca agresorii care au împiedicat marșul pașnic și i-au atacat pe liderii manifestației – Marina Tauber, primarul de Orhei, Pavel Verejanu, și președintele Partidului „Renaștere”, Serghei Mișin, să fie trași la răspundere administrativă și de altă natură.

  „Cer ca aceștia să fie identificați și ca agresorii să fie aduși în fața justiției. Pentru a ușura munca poliției, nu numai că am anexat la apel imagini video, dar am și detaliat ce articole din lege au încălcat acești slujbași ai regimului. Ne vom face dreptate! Nimeni nu va scăpa de răspundere!”, a subliniat Tauber.

  Amintim că, în timpul demonstrației pașnice de joia trecută, mai mulți bărbați s-au aliniat și au blocat deplasarea coloanei. În timpul atacului, aceștia au proferat insulte și amenințări la adresa Marinei Tauber și celor care o însoțeau. Ofițerii de poliție prezenți la incident au asistat indiferenți la aceste acțiuni agresive ale contramanifestanților, precizează sursa citată.

  Până la momentul difuzării acestei știri, serviciile de presă ale poliției, Guvernului, Președinției și PAS nu au comentat declarațiile Marinei Tauber.

  partidulsor.md

  Copyright © 2021