Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Tatiana Țîmbalari: Sportivii din Republica Moldova sunt alături de Igor Dodon

  Sportul în Republica Moldova are viitor datorită susținerii din partea lui Igor Dodon, a declarat campioana Republicii Moldova, laureată a Campionatului Europei la taekwondo, Tatiana Țîmbalari, la evenimentul de lansare a candidatului Igor Dodon în campania electorală pentru prezidențialele din noiembrie.

  ”Sportivii din Republica Moldova sunt alături de Igor Dodon. Dumnealui mereu ne-a ajutat, ne ajută și susține sportul din Republica Moldova. Noi credem că, datorită lui Igor Dodon sportul în țara noastră are viitor și sportivii nu vor fi nevoiți să plece peste hotare ca să reprezinte alte țări”, a declarat sportiva.

  La evenimentul de lansare în campania electorală și prezentarea platformei electorale a candidatului la alegerile prezidențiale Igor Dodon, au fost prezenți mai mulți campioni naționali și europeni, primari, agricultori, agenți economici.

  La baza platformei electorale a candidatului la funcția de președinte al țării, Igor Dodon, stau șapte piloni: grija pentru oameni, oraș confortabil și sate moderne, economia durabilă, apărarea și consolidarea statalității, reforma constituțională, politica externă echilibrată și păstrarea valorilor creștine și tradiționale.

  a-tv.md

  POLITICA

  Igor Dodon este cel mai potrivit candidat la funcția de președinte. Astfel consideră majoritatea cetățenilor, arată datele sondajului sociologic prezentate de Compania de cercetare...

  POLITICA

  Igor Dodon spune că este gata să își apere victoria la alegerile prezidențiale, în cazul în care oponenții politici vor scoate oamenii în stradă....

  ALEGEREA EDITORILOR

  Renumitul doctor, specialist în chirurgie pediatrică Eva Gudumac îl susține la alegerile prezidențiale din acest an pe Igor Dodon.

  Copyright © 2020