Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Surprize, surprize sub podul de la Telecentru. La ce evenimente poți participa în acest weekend

  În acest weekend, în zona de sub podul de la Telecentru se vor desfășura mai multe evenimente cu tematică diversă, atât pentru locuitorii capitalei, cât și pentru vizitatorii acesteia, anunță primarul general Ion Ceban.

  Potrivit acestuia, sâmbătă și duminică, începând cu ora 10:00, acest tronson va fi transformat într-o zona pietonală, unde copiii, alături de părinți, vor putea participa la mai multe evenimente distractive.

  „Programul din acest sfârșit de săptămână presupune organizarea unor concursuri de desen pentru copii. Aceștia vor desena pe asfalt cu cretă colorată. Federația de cicliști va organiza pentru cei prezenți la fața locului un show cu diverse trucuri pe bicicletă. Invitați au fost și membrii comunității pasionați de skateboard și role. Tot acolo vor fi organizate și diverse expoziții”, a declarat acesta.

  Ceban spune că tot sâmbătă, începând cu ora 19:30, se va organiza un show unic cu elemente de foc.

  În funcție de interesul comunității față de aceste evenimente, municipalitatea va reveni cu un program exact și mult mai diversificat.

  „Ne propunem să transformăm capitala într-un loc în care cetățenii sa se relaxeze și să se simtă bine alături de cei dragi”, a conchis Ion Ceban.

  ionceban.md

  SOCIAL

  Copiii în grădiniță urmează să aibă un meniu unic de alimentare. Aceasta ideea a fost discutată astă într-o ședință, unde s-au abordat cele mai...

  ECONOMIE

  Proiectul cu privire la deșeurile solide nu stă pe loc. O ședință în acest sens a fost la Ministerul Finanțelor, unde primarul general Ion...

  SOCIAL

  Traseul troleibuzului nr. 36, care circulă până la sensul giratoriu din centrul orașului Ialoveni, va fi prelungit pe o distanță de la până la...

  SOCIAL

  Noul Pretor interimar a fost prezentat astăzi echipei din sectorul Botanica de către primarul general Ion Ceban.

  Copyright © 2020