Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Surprize pentru cei mici

  Peste o mie de elevi, beneficiari ai serviciilor municipale de plasament copii din casele comunitare, cu dizabilități, din gimnaziile-internat și cei rămași fără îngrijirea părintească au beneficiat pe 1 Iunie, de o vizită la Grădina Zoologică din capitală. Mai mult, ei s-au ales și cu cadouri din partea municipalității.

  Cei mici au primit felicitări cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor din partea municipalității, a reprezentanților Direcției generale pentru protecția drepturilor copilului și a consilierilor municipali, care le-au urat o vacanță frumoasă, copilărie fericită și să-i aibă pe cei dragi mereu în preajmă.

  Eugenia Ceban, consilier municipal, PSRM

  «În persoana conducerii primăriei astăzi Direcția Protecția copilului a organizat pentru 1500 de copii din familiile social vulnerabile, din instituțiile și centrele de plasament. Este o bucurie pentru ei. Vor vizita grădina Zoologică iar la ieșire vor primi cadouri necesare oricărui copil».

  Copiii au făcut un tur al Grădinii Zoologice, au făcut poze cu animalele sălbatice, iar la final au primit pachete cu dulciuri, suc și înghețată.

  «Mulțumesc pentru așa zi frumoasă, m-am uimit când m-am sculat dimineață și mi-au spus că ne ducem la Zooparc».

  «Vreau să mulțumesc tuturor celor care se gândesc la noi, care ne ajută cu resurse pentru ca noi să ducem o viață cât de cât normală. A fost o surpriză de dimineață să aflu că ne ducem la zoo. Vă mulțumesc din suflet».

  Primarul General, Ion Ceban, a menționat că cei mici, indiferent de familiile din care provin, trebuie să beneficieze de grija comună a părinților, dar și a autorităților statului, nu doar în ziua de 1 Iunie, ci pe întreg parcursul anului.

  a-tv.md

  Telegram channel

  Facebook

  Copyright © 2021