Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  „Sunt arși până la cenușă”. Filmul tragediei din Bulgaria, în care 46 de oameni au murit blocați în autocarul în flăcări

  Cei 46 de oameni care au murit în autocarul care a luat foc pe o autostradă din Bulgaria nu au avut nicio șansă de scăpare. Șoferul a murit pe loc și nu a mai avut cine să deschidă ușile vehiculului. Oamenii veneau dintr-o excursie din Istanbul și mai aveau 200 de kilometri până la destinație, în Skopje.

  Tragedia a avut loc după ora locală 02:00 (00:00 GMT), în apropiere de Bosnek.

  Vehiculul, care era înmatriculat în Macedonia, circula cu 100 de kilometri la oră în momentul când a lovit o balustradă și a luat foc.

  Șoferul a murit pe loc, astfel că nu a mai avut cine să deschidă ușile autocarului în care erau 53 de oameni. 46 dintre ei, printre care 12 copii, au murit în incendiu.

  Boyko Rashov, ministrul interimar de Interne: „Nu toată lumea poate suporta să vadă o asemenea imagine. Este terifiant. Detaliile acestei tragedii vor fi investigate. E greu de privit. Nu am mai văzut așa ceva. Oamenii sunt îngrămădiți înăuntru, sunt arși până la cenușă”.

  Stefan Yanev, premier interimar: „În acest moment nu putem spune decât că este o tragedie enormă”.

  Doar 7 oameni au supraviețuit și asta pentru că au reușit să spargă geamurile din spate și să iasă. La fața locului au ajuns imediat echipe de intervenție care i-au preluat și i-au dus la spital cu numeroase arsuri. Un oficial de la spitalul de urgență din Sofia a declarat că cele șapte persoane care primesc tratament sunt în stare stabilă.

  Ministrul de Externe al Macedoniei de Nord, Bujar Osmani, a declarat că autocarul se întorcea spre Skopje, după ce pasagerii fuseseră în excursie în Istanbul.

  Polițiștii și procurorii bulgari au demarat o anchetă pentru a stabili cauza producerii accidentului.

  digi24.ro

  TOP 24 de ore

  Facebook

  LUMEA

  Nouă oameni au murit într-un incendiu produs într-un cămin de bătrâni din estul Bulgariei.

  LUMEA

  Cel puțin 45 de persoane au murit după ce un autocar a luat foc pe o autostradă din vestul Bulgariei, anunță autoritățile locale, citate...

  LUMEA

  Preşedintele în exerciţiu Rumen Radev a câştigat cu aproape două treimi din voturi al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din Bulgaria desfăşurat duminică, indică...

  LUMEA

  Trei pacienți infectați cu coronavirus au murit în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un incendiu izbucnit la un spital din Bulgaria, au anunțat autoritățile...

  Copyright © 2021