Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  SUA: Cel puţin 21 de morţi în inundaţii ”catastrofale” în statul Tennessee (VIDEO)

  Cel puţin 21 de persoane şi-au pierdut viaţa şi alte zeci sunt căutate în urma inundaţiilor ”catastrofale” care au lovit statul american Tennessee (sud), au anunţat duminică autorităţile locale, relatează AFP.

  Un bilanţ anterior a anunţat 16 morţi. Statul Tennessee a fost lovit sâmbătă de ploi calificate drept ”istorice” de serviciile meteorologice locale, provocând inundaţii de proporţii.

  Douăzeci de oameni au murit în oraşul Waverly, comitatul Humphreys, a declarat şeful poliţiei locale Grant Gillespie, într-o conferinţă de presă. O a altă persoană a fost găsită moartă într-o altă zonă, a precizat sursa citată, potrivit căreia bilanţul victimelor ar putea creşte.

  Iniţial, poliţia a anunţat aproximativ 40 de dispăruţi, dar bilanţul a fost restabilit la 20, între care mai mulţi copii.

  Guvernatorul statului Tennessee s-a deplasat la faţa locului duminică după-amiază. În cadrul unei conferinţe de presă, duminică, preşedintele american Joe Biden a transmis ”condoleanţe profunde” şi a anunţat că guvernul este ”gata să ofere asistenţă” sinistraţilor.

  agerpres.ro

  LUMEA

  Cel puțin 25 de persoane au murit, marți, și alte 14 au fost rănite, după ce un autobuz a căzut peste 300 de metri...

  LUMEA

  Cel puţin 20 de oameni au murit şi 200 au fost răniți într-un cutremur cu magnitudinea 5,7 care s-a produs joi dimineaţa în sudul...

  LUMEA

  Un avion privat de mici dimensiuni s-a prăbuşit duminică peste o clădire de la marginea oraşului Milano, în nordul Italiei, a anunţat poliţia italiană...

  LUMEA

  Un incendiu a izbucnit, vineri, la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, la secția de terapie intensivă. A fost activat planul roșu de intervenție....

  Copyright © 2021