Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Stoianoglo, raport de activitate

  Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, și-a prezentat raportul de activitate la un an de mandat. Procurorul șef al țării a menționat că, de când se află la cârma instituției de drept, nu a fost influențat de nimeni în luarea deciziilor.

  Alexandr Stoianoglo, procuror general al RM

  „În decursul acestui an, instituția nu a privit nici spre Președinție, nici spre Parlament și nici spre Guvern. Toată colaborarea noastră a decurs în cadrul platformelor oficiale. + 11.08 -11.18 Nu mai este un secret că ani la rând procuratura a fost un instrument care la ordin pornea dosare fabricate împotriva politicienilor incomozi. 12.31-12.41 Timp de un an nicio persoană nu s-a adresat pentru a interveni în vreun dosar. Toate deciziile au fost luate reieșind strict din procedurile legale.”

  Cât despre cazurile de rezonanță, procurorul general a declarat că dosarul privind “furtul miliardului” a fost pentru el cea mai complicată provocare. În scurt timp, promite Stoianoglo, cetățenii vor afla deznodământul investigației.

  Alexandr Stoianoglo, procuror general al RM

  “La începutul invetigației aceasta a fost îndreptată intenționat pe o pistă greșită. În urma investigațiilor am stabilit că principalul coordonator și beneficiar al furtului miliardului este cetățeanul Plahotniuc. Pe numele acestuia au fost înaintate invinuiri pe mai multe capete de acuzare fiind anunțat în căutare”.

  În data de 29 noiembrie, s-a împlinit un an de mandat a lui Alexandr Stoianoglo la șefia Procuraturii Generale. Odată cu alegerea sa în funcție, cazurile de rezonanță, puse pe pauză ani de zile, au început să fie elucidate.

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Copyright © 2020