Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  STOIANOGLO: Procurorii au cerut extrădarea oligarhului Ilan Șor din Israel

  Procuratura a cerut extrădarea oligarhului Ilan Șor, dar conform legislației Israelului, cetățenii acestui stat nu sunt extrădați. Declarația a fost făcută de către procurorul general, Alexandr Stoianoglo, în cadrul unei conferințe de presă.

  Precizăm că fostul primar de Orhei, Ilan Șor, este unul dintre principalii învinuiți în dosarul furtului miliardului din sistemul bancar al Republicii Moldova.

  În 2015, Ilan Șor a fost reținut, ulterior, transferat în arest la domiciliu. În vara anului 2019, când Vlad Plahotniuc a cedat puterea, Ilan Șor a fugit în Israel, unde s-ar fi aflat și astăzi.

  Ilan Șor are interdicția de a intra pe teritoriul Federației Ruse pentru următorii șase ani.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  a-tv.md

  Facebook

  POLITICA

  Încă pe când deținea funcția de premier al Republicii Moldova, Maia Sandu, a dat asigurări președintelui Ucrainei că va facilita extrădarea judecătorului Nicolae Ceaus,...

  LUMEA

  Parlamentul israelian (Knesset) a aprobat miercuri utilizarea unei brăţări electronice pentru a controla persoanele plasate în carantină obligatorie la reîntoarcerea în ţară, relatează EFE.

  LUMEA

  În Israel, numărul persoanelor vaccinate împotriva COVID-19 a depăşit 3 milioane, a comunicat duminică Ministerul Sănătăţii, transmite Xinhua.

  LUMEA

  Peste un milion de persoane din Israel au primit ambele doze de vaccin împotriva COVID-19, reprezentând mai mult de 10% din populaţia ţării cu...

  Copyright © 2020