Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Stoianoglo: Procuratura Generală cunoaște despre toate scenariile și încercările de a discredita conducerea instituției

  Procuratura generală cunoaște despre toate scenariile și încercările de a discredita conducerea instituției. Despre aceasta procurorul general Alexandr Stoianoglo a declarat pentru Newsmaker.

  „Pe seama noastră ironizau, când anunțam despre atacurile și presiunile asupra cărora suntem supuși. Noi însă, cunoaștem mai mult decât spunem, iar ultimele eveniment confirmă acest fapt”, a spus Stoianoglo.

  Procurorul general lasă să se înțeleagă că în acest scenariu sunt implicate atât persoane vizate în dosare de rezonanță, cânt și instituțiile statului de cele mai înalte nivele.

  „Lucrurile sunt mult mai grave, decât pare la prima vedere. La aceste atacuri sunt implicate mai multe persoane, nu doar cei care figurează în dosare de rezonanță. Noi cunoaștem despre toate acțiunile pe care le pregătesc unii „colegi” în interiorul Procuraturii. Cunoaștem și despre scenariile, pe care le pregătesc alte structuri ale statului. În aceste scenarii, fiecare are un rol. Problema lor este că nu sunt în stare să prognozeze ce acțiuni ar putea urma. Ei încearcă să discrediteze instituția, ca ulterior să demisioneze conducerea Procuraturii. Ei au început să-i urmărească pe cei, care instrumentează dosarele penale și au trecut la fabricarea dovezilor”, a mai spus Procurorul general.

  newsmaker.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  POLITICA

  Procuratura Generală va verifica dacă este adevărat că deputatul PAS Dumitru Alaiba a primit 1000 de euro pentru a apăra interesele lui Ilan Șor...

  POLITICA

  Deputatul PAS, Igor Grosu, s-ar putea alege cu un dosar penal pentru că le-a blocat accesul moldovenilor din stânga Nistrului la urnele de vot....

  POLITICA

  Procuratura Generală a Republicii Moldova a lărgit aria statelor în care a expediat cereri cu solicitarea de extrădare a cetățeanului Vladimir Plahotniuc. Alexandr Stoianoglo...

  SOCIAL

  Proprietăți de peste hotare ale lui Vladimir Plahotniuc, estimate la peste 160 milioane de lei, urmează a fi puse sub sechestru.

  Copyright © 2020