Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Stoianoglo: Procuratura Generală cunoaște despre toate scenariile și încercările de a discredita conducerea instituției

  Procuratura generală cunoaște despre toate scenariile și încercările de a discredita conducerea instituției. Despre aceasta procurorul general Alexandr Stoianoglo a declarat pentru Newsmaker.

  „Pe seama noastră ironizau, când anunțam despre atacurile și presiunile asupra cărora suntem supuși. Noi însă, cunoaștem mai mult decât spunem, iar ultimele eveniment confirmă acest fapt”, a spus Stoianoglo.

  Procurorul general lasă să se înțeleagă că în acest scenariu sunt implicate atât persoane vizate în dosare de rezonanță, cânt și instituțiile statului de cele mai înalte nivele.

  „Lucrurile sunt mult mai grave, decât pare la prima vedere. La aceste atacuri sunt implicate mai multe persoane, nu doar cei care figurează în dosare de rezonanță. Noi cunoaștem despre toate acțiunile pe care le pregătesc unii „colegi” în interiorul Procuraturii. Cunoaștem și despre scenariile, pe care le pregătesc alte structuri ale statului. În aceste scenarii, fiecare are un rol. Problema lor este că nu sunt în stare să prognozeze ce acțiuni ar putea urma. Ei încearcă să discrediteze instituția, ca ulterior să demisioneze conducerea Procuraturii. Ei au început să-i urmărească pe cei, care instrumentează dosarele penale și au trecut la fabricarea dovezilor”, a mai spus Procurorul general.

  newsmaker.md

  ALEGEREA EDITORILOR

  Alexandr Stoianoglo a declarat pentru Accent TV că, în funcția de procuror general, și-a stabilit un obiectiv principal – cel de a curăța Procuratura...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Într-un comentariu pentru Accent TV, procurorul general suspendat Alexandr Stoianolgo a declarat că în spatele arestului său stau oamenii implicați în furtul miliardului.

  POLITICA

  Fostul deputat al Blocului ACUM Maria Ciobanu a venit cu un mesaj în susținerea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo. Într-o postare pe Facebook, Ciobanu a...

  POLITICA

  Procurorul General a devenit primul deținut politic al regimului uzurpator instaurat de PAS și de președintele Maia Sandu, afirmă liderul PSRM, Igor Dodon, într-un...

  Copyright © 2021