Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Stoianoglo: Procuratura Generală a expediat cereri de extrădare a domnului Plahotniuc și din Cipru, și Arabia Saudită

  Procuratura Generală a Republicii Moldova a lărgit aria statelor în care a expediat cereri cu solicitarea de extrădare a cetățeanului Vladimir Plahotniuc. Alexandr Stoianoglo a anunțat, în cadrul unei conferințe, că pe lângă SUA și Turcia, organul de urmărire penală a făcut acest demers și autorităților din Cipru și Arabia Saudită.

  ”Până acum nu am primit niciun răspuns de la autoritățile din Turcia, dar pot să vă spun, în premieră, că Procuratura Generală a expediat cereri de extrădare a domnului Plahotniuc și din Cipru, și Arabia Saudită. Până acum avem doar răspunsuri din Arabia Saudită că domnul Plahotniuc nu a traversat hotarele Arabiei Saudite. Suntem în așteptare”, a declarat procurorul.

  Igor Dodon a declarat, într-un interviu pentru presa de la Chișinău, că Vladimir Plahotniuc nu va putea fugi toată viața dintr-o țară în alta și mai devreme sau mai târziu va fi găsit și adus acasă pentru a răspunde în fața legii.

  Vladimir Plahotniuc este acuzat de procurori în dosarul fraudei bancare. Potrivit organului de urmărire penală, Plahotniuc este unul dintre principalii beneficiari ai furtului miliardului.

  procuratura.md

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Alexandr Stoianoglo a declarat pentru Accent TV că, în funcția de procuror general, și-a stabilit un obiectiv principal – cel de a curăța Procuratura...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Într-un comentariu pentru Accent TV, procurorul general suspendat Alexandr Stoianolgo a declarat că în spatele arestului său stau oamenii implicați în furtul miliardului.

  POLITICA

  Fostul deputat al Blocului ACUM Maria Ciobanu a venit cu un mesaj în susținerea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo. Într-o postare pe Facebook, Ciobanu a...

  POLITICA

  Procurorul General a devenit primul deținut politic al regimului uzurpator instaurat de PAS și de președintele Maia Sandu, afirmă liderul PSRM, Igor Dodon, într-un...

  Copyright © 2021