Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Ștefan Gațcan a publicat o nouă înregistrare în care spune că este bine și cere retragerea cererii de la Procuratura Generală (VIDEO)

  Ștefan Gațcan este bine și în scut timp va reveni în țară. Despre aceasta deputatul a anunțat pe pagina sa de Facebook. Gațcan a publicat o înregistrare video, prin care cere retragerea cererii din 30 iunie, adresată Procuraturii Generale.

  „La noi totul este bine. Vreau să vă spun că cererea depusă pe 30 iunie către Procuratura Generală rog să fie retrasă. Da, eu am cerut aplicare articolului 13 pentru protecția mea și a familiei, pentru că la etapa aceea era necesar. Sper că în scurt timp să ne revedem în țară”, a declarat Gațcan.

  Amintim că Ștefan Gațcan a depus mandatul de deputat în data de 1 iulie. Ulterior, parlamentarul a părăsit țara.

  Facebook

  POLITICA

  Procuratura generală cunoaște despre toate scenariile și încercările de a discredita conducerea instituției. Despre aceasta procurorul general Alexandr Stoianoglo a declarat pentru Newsmaker.

  POLITICA

  Procuratura Generală va verifica dacă este adevărat că deputatul PAS Dumitru Alaiba a primit 1000 de euro pentru a apăra interesele lui Ilan Șor...

  POLITICA

  Deputatul PAS, Igor Grosu, s-ar putea alege cu un dosar penal pentru că le-a blocat accesul moldovenilor din stânga Nistrului la urnele de vot....

  SOCIAL

  Proprietăți de peste hotare ale lui Vladimir Plahotniuc, estimate la peste 160 milioane de lei, urmează a fi puse sub sechestru.

  Copyright © 2020