Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Start sărbătorilor de iarnă

  Start sărbătorilor de iarnă! Aseară a fost inaugurat Pomul de Crăciun din centrul Capitalei. Numărătoarea inversă a fost făcută de primarul Ion Ceban și familia sa, prezentă la eveniment, dar și de toată mulțimea care s-a adunat în Piața Marii Adunări Naționale.

  Ion Ceban le-a urat „la mulți ani” locuitorilor Capitalei și le-a dorit sănătate și bunăstare. Mai mult, el a anunțat că din 1 decembrie 2021, pe străzile capitalei pot fi văzute 5 troleibuze decorate cu luminițe multicolore, în spiritul sărbătorilor de iarnă.

  Ion Ceban , primar de Chișinău

  „Avem cinci troleibuze, care sunt și ele decorate, și vor merge prin toate sectoarele Capitalei ca să se simtă magia sărbătorilor de Crăciun în fiecare sector, iar de Revelion, vor fi și cele retro două, pe care, tot, le vom decora, și vom face turul orașului.”

  Odată cu aprinderea luminilor din scuarul Catedralei Mitropolitane, s-au aprins luminițele de sărbătoare și în alte 36 de locații din Capitală. De la mic și până la mare, toți cei care au venit la inaugurarea bradului spun că, demult au așteptat să vadă un eveniment frumos.

  „Dispoziție de sărbători, asta ne trebuie acum la toți, așa e acum o perioadă mai grea cu virusul acesta.”

  „Prima dată venim anul acesta, dar copiii foarte mult au insistat și mai avem și un cântăreț în familie care în seara asta cântă în ansamblul „Plăieșii” și vrem să-l vedem și pe dumnealui.”

  „Ne-am săturat de această pandemie, nu putem ieși nicăieri să ne plimbăm cu copilul, nici noi nu putem ieși.”

  „Avem o vârstă oarecare, dar odată cu începerea iernii și a sărbătorilor ne simțim plini de energie și ne bucurăm împreună cu copiii.”

  „Urmăresc pagina de facebook a primarului Ion Ceban și el a scris că astăzi va fi inaugurarea și am venit.”

  În contexul sărbătorilor de iarnă, Moldsilva a anunțat că va scoate la vânzare peste 50.000 de brazi de Crăciun. Primii pomi vor apărea pe piață la mijlocul lunii decembrie. Cele 13 întreprinderi silvice din ţară au pregătit pentru vânzare cu 10.000 de brazi mai mult decât anul trecut.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Copyright © 2021