Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Stareța mănăstirii din Călărășeuca i-a mulțumit lui Igor Dodon pentru reparația drumului, care duce spre lăcașul sfânt

  Mănăstirea Călărășeuca, situată pe malul Nistrului și cu o bogată istorie de trei secole, nu avea până anul trecut un drum de acces. În 2020, în cadrul programului național ”Drumuri bune pentru toți” lansat de președintele Igor Dodon, singura cale de acces spre mănăstire a fost reparată.

  Stareța – egumena Eufrosinia i-a mulțumit personal liderului PSRM pentru implicare în timpul vizitei acestuia la mănăstire, unde a fost filmată o parte a emisiunii ”Igor Dodon răspunde”. Aceasta a declarat că de mult timp s-a adresat responsabililor pentru a fi reparat drumul, dar rugămințile lor au fost auzite doar anul trecut.

  ”Așa suntem de mulțumiți. Nici nu-mi venea să cred că acest drum vine spre mănăstirea noastră. Ziceam: unde am nimerit, pe drumul de la Chișinău? Este o realizare tare mare”, a declarat stareța.

  Igor Dodon a menționat că mănăstirea merită să fie vizitată de toți cetățenii Republicii Moldova.

  ”Îndemn toți cetățenii, care nu au fost la mănăstirile moldovenești, să vină la Călărășăuca, unde e o mănăstire de maici, un loc foarte pitoresc, izvoare. Parcă suntem în munți”, a declarat Igor Dodon.

  facebook.com

  SOCIAL

  Președintele PSRM Igor Dodon a participat la lucrările conferinţei ştiinţifico-practică republicană, dedicată marcării a 80 de ani de la începutul Marelui Război pentru Apărarea...

  SOCIAL

  Liderii Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, Igor Dodon și Vladimir Voronin, în această dimineață, au depus flori la ”Focul Veșnic” de la Complexul...

  SOCIAL

  Președintele PSRM Igor Dodon a participat la un eveniment online, desfășurat sub egida președintelui partidului „Справедливая Россия – Патриоты – За правду” Serghei Mironov,...

  SOCIAL

  Fiul cel mai mare al ex-președintelui țării Igor Dodon azi a absolvit liceul. Cu acest prilej, tatăl a venit cu o îndrumare.

  Copyright © 2021