Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Starea de sănătate a lui Nicolae Botgros se îmbunătățește

  Starea de sănătate a maestrului Nicolae Botgros, infectat cu COVID-19, se îmbunătățește. Premierul Ion Chicu a declarat că informația i-a fost prezentată, în dimineața zilei de luni, de ministrul Sănătății.

  „Avem vești îmbucurătoare. Este situația mai bună. Starea de sănătate se îmbunătățește și ne rugăm Domnului să fie totul bine, iar maestrul să revină cât mai rapid posibil să ne mai bucure cu talentul și măiestria sa divină”, a declarat Ion Chicu.

  Directorul artistic și prim dirijor al Orchestrei Naționale de Muzică Populară „Lăutarii”, Nicolae Botgros, a fost internat, la 26 octombrie, la Institutul de Medicină Urgentă, în secția de reanimare din cauza complicațiilor provocate de coronavirus.

  Telegram channel

  a-tv.md

  SOCIAL

  Autoritățile medicale din municipiul Chișinău se pregătesc pentru un potențial val de COVID-19 provocat de noua variantă a coronavirusului - omicron.

  LUMEA

  Germania a transferat în străinătate primii pacienţi COVID-19 în timp ce al patrulea val al pandemiei pune o mare presiune pe sistemul său sanitar,...

  SOCIAL

  Localitățile Bubuieci, Stăuceni, Condrița și Cruzești din municipiul Chișinău rămân sub Cod roșu de alertă în sănătate.

  SOCIAL

  Capitala rămâne încă în neclaritate în ceea ce ține evoluția epidemiologică, notează primarul general Ion Ceban în cadrul ședinței Primăriei Chișinău de astăzi. Ceban...

  Copyright © 2021