Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Sprijin pentru veterani

  Familiile participanților la războiul din Afganistan și la conflictul de pe Nistru vor primi pachete cu alimente. Evenimentul caritabil este organizat cu prilejul celei de-a 29-a aniversări a independenței Republicii Moldova, cu sprijinul președintelui Igor Dodon. Președintele Uniunii Ofițerilor din Moldova, Victor Gaiciuc, ne-a oferit detalii despre acțiunea socială.

  Victor Gaiciuc, Președintele Uniunii Ofițerilor din RM

  «Am decis să facem un astfel de gest de bunăvoință pentru a ajuta oamenii în perioada această atât de dificilă. Astfel, am dori să exprimăm recunoștința și respectul față de cei care au protejat statalitatea țării noastre».

  Acțiunea socială a devenit posibilă datorită Uniunii Ofițerilor, Asociației Veteranilor Războiului din Afganistan, veteranilor conflictului de pe Nistru dar și Asociației Sfântul Gheorghe Biruitorul.

  Mihail Mocan, Președintele Asociației Veteranilor războiului din Afganistan

  «Trebuie menționat că nu este prima dată când se organizează astfel de acțiuni. Este foarte îmbucurător faptul că, cu sprijinul președintelui Republicii Moldova, facem astfel de cadouri familiilor, persoanelor cu dizabilități și veteranilor care au mare nevoie ”.

  Victor Alerguș, Președintele Asociației ”Sfântul Gheorghe Biruitorul”

  «Am organizat prima astfel de acțiune în martie, când i-am ajutat pe persoanele cu dizabilități din prima, a doua și a treia grupă. Astăzi completăm evenimentele ajutându-i pe cei care au participat la conflictul din Nistru – sunt 300 de familii și 300 de familii de participanți la războiul din Afganistan. „

  În cadrul evenimentului caritabil, programat să coincidă cu sărbătorirea Zilei Independenței Republicii Moldova, vor fi distribuite 600 de pachete alimentare.

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020