Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Sportivii moldoveni vor fi testați gratuit la COVID-19

  Ministerul Educației, Culturii și Cercetării va asigura în mod gratuit testarea sportivilor de performanță la COVID-19, transmite MOLDPRES.

  În cadrul ședinței de astăzi a Cabinetului de miniștri, s-a aprobat ca testarea la infecția de COVID-19 pentru sportivii de performanță care reprezintă R. Moldova la competiții naționale și internaționale să fie efectuată din contul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării. Până acum, pentru a reprezenta statul moldovean la competiții peste hotare, sportivii de performanți achitau costul acestui test din cont propriu.

  Guvernul a prevăzut suma de 1,7 milioane de lei pentru testarea a circa 2.000 de sportivi care vor participa la competițiile de calificare la Jocurile Olimpice.

  moldpres.md

  Facebook

  LUMEA

  Toată lumea din Marea Britanie va avea acces gratuit la două teste anti-Covid pe săptămână, potrivit unui program inițiat de Guvern care va începe...

  SOCIAL

  Vor fi instituite noi măsuri de protecție socială pentru soții veteranilor de război și persoanelor cu dizabilități de pe urma războiului. Un proiect de...

  Copyright © 2020