Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Spirite încinse la CMC

  Spirite încinse la CMC. Astăzi, aleșii locali s-au întrunit în ședință pentru prima dată în 2021. Mărul Discordiei a fost subiectul bugetului municipal, iar cei care au aruncat săgeți au fost, pe de o parte, consilierii PAS și din Platforma DA, care au avut reproșuri la adresa colegilor din PSRM.

  Consilierii din partea PAS și a Platformei DA s-au arătat nemulțumiți că în bugetul municipal pentru anul 2021 este prevăzut un deficit de 1.54 miliarde de lei. Vicepreședintele fracțiunii PSRM în Consiliul Municipal, Dinari Cojocaru, a avut un răspuns pentru colegii din PAS de la Platforma DA.

  Dinari Cojocaru, vicepreședintele fracțiunii PSRM în Consiliul Municipal

  „Însă, când am ajuns în momentul de votare în sală au rămas doar 24 de consilieri, restul cei mai mari patrioți ai RM – PAS și PPDA au strâns coada între picioare și s-au dus. Și noi cei care, ne numiți dvs. mai rău, v-am votat proiectele voastre ca să aveți cu ce ieși la oameni și să vă faceți PR politic. Deci, ei nu au niciun drept moral pentru a pretinde la ceva, ei pot doar să-l monitorizeze ca banii care sunt alocați pe anul 2021 să fie cheltuiți corect, transparent. ”

  Bugetul municipal Chișinău pentru anul 2021 prevede venituri în sumă de 4,74 miliarde de lei, inclusiv transferuri de la bugetul de stat și cheltuieli în sumă de 6,28 miliarde de lei.

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020