Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Speakerul Zinaida Greceanîi s-a întâlnit cu ambasadorul Ungariei

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, s-a întâlnit, astăzi, cu Sándor Szabó, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotențiar al Ungariei în Republica Moldova.

  În cadrul întrevederii a fost discutată colaborarea dintre Moldova și Ungaria în diferite domenii, fiind remarcat nivelul avansat al relațiilor bilaterale moldo-maghiare.

  De asemenea, a fost abordată problema pandemiei COVID-19 și măsurile care se impun pentru combaterea acesteia, inclusiv vaccinarea anti-coronavirus.

  Interlocutorii și-au exprimat speranța pentru depășirea crizei globale de sănătate și reluarea plenară a bunei activități în toate domeniile.

  În context, s-a discutat despre necesitatea reluării demersurilor pentru organizarea vizitei în Republica Moldova a Președintelui Adunării Naționale a Ungariei, László Kövér, în fruntea delegației parlamentare.

  socialistii.md

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, s-a întâlnit, astăzi, cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, Zhang Yinghong.

  SOCIAL

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, i-a convocat, astăzi, pe Prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi, secretarul de stat de la Ministerul finanțelor Tatiana Ivanicichina, secretarul...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, alți membri ai Legislativului au participat la acțiunile prilejuite de Ziua Memoriei și Recunoștinței, astăzi fiind omagiați veteranii...

  ALEGEREA EDITORILOR

  În contextul situației alarmante privind răspândirea pandemiei COVID-19 și ținând cont de înregistrarea în Republica Moldova a mai multor tipuri de vaccin anticoronavirus, Președintele...

  Copyright © 2020