Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Speakerul Zinaida Greceanîi l-a felicitat pe Președintele Camerei Reprezentanților a Republicii Cipru cu ocazia Zilei Independenței

  Cu ocazia Zilei Independenței Republicii Cipru, Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a adresat un mesaj de felicitare Președintelui Camerei Reprezentanților a acestei țări, Demetris Syllouris.

  ”Excelență,

  Îmi face o deosebită plăcere să Vă adresez în numele Parlamentului Republicii Moldova și al meu personal sincere felicitări, urări de pace și prosperitate, cu  ocazia Zilei Independenței Republicii Cipru.

  Îmi exprim încrederea că aprofundarea și diversificarea dialogului bilateral în  multiple domenii de activitate, inclusiv la nivel parlamentar, vor deschide calea spre o dezvoltare constantă a relațiilor dintre Republica Moldova și Republica   Cipru.

  Adresându-Vă cordiale felicitări cu ocazia Sărbătorii Naționale, Vă rog să acceptați, Excelență, asigurarea înaltei mele considerații.”

  parlament.md

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a convocat o ședință de lucru cu participarea membrilor Guvernului în exercițiu condus de Prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi.

  POLITICA

  Cooperarea interparlamentară, inclusiv la nivelul comisiilor permanente și a grupurilor de prietenie a fost subiectul discutat, astăzi, la întrevederea Președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Preocuparea noastră comună de problemele sociale și economice din spațiul CSI este un factor suplimentar al aspirațiilor popoarelor noastre unul față de altul, ceea...

  POLITICA

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova Zinaida Greceanîi a fost decorată cu Ordinul Comunității al Adunării Interparlamentare a țărilor membre ale Comunității Statelor Independente (AIP CSI).

  Copyright © 2020