Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  La solicitarea Zinaidei Greceanîi, 180 de mii de doze de vaccin rusesc vor ajunge în scurt timp în țara noastră

  Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Federației Ruse Oleg Vasnețov. Diplomatul a informat-o pe Greceanîi despre decizia autorităților ruse de a oferi Republicii Moldova un lot de 180 de mii de doze de vaccin anticoronavirus, cu titlu de asistență umanitară.

  De asemenea, Vasnețov a comunicat despre examinarea de către partea rusă a deciziei de a rezerva țării noastre o cantitate de 500 de mii de doze pentru achiziționare în cel mai scurt timp. Ambele hotărâri vin ca răspuns la solicitarea oficială adresată pe 26 februarie anul curent de către Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin.

  Speakerul și-a exprimat speranța că vaccinurile din Federația Rusă vor salva multe vieți și vor permite ca Moldova să revină la viața normală cât mai repede. Greceanîi a transmis diplomatului Scrisoarea de mulțumire adresată Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin.

  facebook.com

  SOCIAL

  Mesajul de felicitare al Președintelui Parlamentului Zinaida Greceanîi adresat bibliotecarilor din Republica Moldova:

  SOCIAL

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu Oleg Vasnețov, Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova. Cei doi au discutat diverse...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a convocat o ședință de lucru cu participarea membrilor Guvernului în exercițiu condus de Prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi.

  POLITICA

  Vicepreședintele Parlamentului Republicii Moldova, Vlad Batrîncea, președintele Delegației parlamentare la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE), a avut o întrevedere cu Ahmet Yildiz, președintele...

  Copyright © 2020