Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Soții veteranilor de război căzuți la datorie vor beneficia de tratament sanatorial

  Soții veteranilor de război căzuți pe câmpul de luptă și soții persoanelor cu dizabilități de pe urma războiului, decedate, vor beneficia de dreptul la tratament sanatorial. Un proiect de lege în acest sens a fost aprobat astăzi de Guvern.

  Conform prevederilor proiectului, a fost  exclusă condiționalitatea de a fi „inapt de muncă” la acordarea dreptului la tratament sanatorial în centrele de reabilitare ale Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale şi în alte instituţii de acest tip.

  De asemenea, eliberarea legitimaţiilor şi a insignelor se va efectua prin intermediul organelor administrativ-militare, în modul stabilit de Ministerul Apărării.

  Modificările vor intra în vigoare din 01 ianuarie 2021.

  msmps.gov.md

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Avem mari speranțe că în acest an vom reveni la viață normală, așa cum a fost până la pandemie. Astfel deputatul PSRM Alla Darovannaia...

  SOCIAL

  Alte 436 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Total teste efectuate – 1907.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Mai multe categorii de veterani vor primi alocații lunare de stat majorate de la 1 ianuarie 2021. Decretul de promulgare și legea cu privire...

  SOCIAL

  Alte 1691 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

  Copyright © 2020