Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Șor: „Orășelul schimbării” s-ar putea extinde în toată capitala

  Orășelul schimbării”, unde sute de oameni protestează non-stop față de actuala guvernare, se extinde. Despre aceasta informează serviciul de presă al partidului “ȘOR”, că ”Corturi au fost instalate astăzi și în preajma Președinției, la îndemnul lui Ilan Șor”. El a subliniat , dacă va fi nevoie, „Orășelul schimbării” se va extinde în toată capitala.

  Vreau spun , de fiecare dată, suntem mai mulți. Puterea face totul pentru a-i împiedica pe oameni să vină la proteste. În zilele următoare, voi posta alte documente despre cum ei fură banii de la buget, colectați din impozitele noastre. Vine iarna și va devine imposibil plătim facturile”, a subliniat Ilan Șor. 

  La rândul său, unul dintre liderii protestelor antiguvernamentale, președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, și-a exprimat nemulțumirea, că conducerea țării nu iese în fața protestatarilor. 

  „În loc vină și înțeleagă de ce e revoltat poporul, se întrebe de ce au ieșit oamenii în stradă. Guvernării nu-i pasă de oameni”, a spus Dinu Țurcanu.

  Și deputatul Partidului „ȘOR”, Reghina Apostolova, a criticat guvernarea pentru faptul nu doar rămâne surdă la doleanțele poporului, dar mai și împiedică accesul la proteste.

  „Ne închid porțile de la Președinție, închid gardul, dar ce ne spuneau ei în campanie? vor scoate acest gard”, a mai spus Apostolova, subliniind, că poporul cere alegeri parlamentare anticipate, drept singură soluție pentru scoaterea țării din criză.

  Primarul municipiului Orhei, Pavel Verejanu, a condamnat modul în care guvernanți s-au autoizolat de popor și ignoră protestele din inima capitalei.

  După cum menționează serviciul de presă al partidului “ȘOR”, următorul protest național va avea loc duminica viitoare, 9 octombrie, ora 15:00, tot în fața Președinției.

  Menționăm că în momentul scrierii acestei știri, serviciul de presă al PAS, al președinției, dar și al parlamentului nu au comentat nicidecum declarațiile partidului “ȘOR”.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  partidulsor.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Noutăţi

  După cum informează serviciul de presă al partidului „ȘOR”, deputații fracțiunii vor boicota și astăzi ședința legislativului, „așa cum o face în ultimele aproape...

  Noutăţi

  După cum informează serviciul de presă al Partodului “ȘOR”, manifestațiile antiguvernamentale, organizate de Partidul „ȘOR”, vor continua până când actuala guvernare a PAS și...

  Noutăţi

  După cum informează serviciul de presă al partidului “ȘOR”, aproximativ 60 de mii de oameni din diferite colțuri ale țării protestează astăzi împotriva regimului...

  Noutăţi

  Invitați în cadrul emisiunii „TEMA” de la postul de televiziune „Primul în Moldova”, juriștii Nicolae Eșanu și Vitalie Catană s-au expus cu privire la...

  Copyright © 2021