Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Sondaj: PSRM va obține cele mai multe voturi în eventualitatea unui scrutin parlamentar

  PSRM ar obține cele mai multe mandate în Legislativ, dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri parlamentare. Datele sunt prezentate în sondajul sociologic „Vox Populi, octombrie 2020 – Situația sociopolitică din Republica Moldova în ajunul alegerilor prezidențiale”, prezentat de Asociația Sociologilor și Demografilor.

  Conform rezultatelor cercetării, în eventualitatea unui scrutin parlamentar duminica viitoare, cinci partide acced în forul legislativ al țării, iar cele mai multe voturi sunt acordate Partidului Socialiștilor.

  Astfel, pentru PSRM ar vota 39,7% din cetățenii care și-au formulat opțiunea electorală. PAS ar obține 22,3% din sufragii, Partidul Șor – 10,8%, Partidul Nostru – 10,4% din voturi și PPDA – 6,1%. Conform sondajului, PDM, PCRM și Pro-Moldova nu vor atinge pragul electoral de 5% pentru a accede în Parlament.

  Ancheta sociologică s-a desfășurat, în perioada 26 septembrie – 8 octombrie, pe un eșantion de 1167 de respondenți, cu o eroare maximală de 3,0%.

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Igor Dodon a prezidat ședința de lucru a fracțiunii Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău.

  POLITICA

  Deputații PSRM au avut, astăzi, o ședință de lucru cu liderul socialiștilor, Igor Dodon, la care s-a discutat agenda de lucru pentru următoarea perioadă.

  POLITICA

  PSRM rămâne ferm pe poziții și va promova votarea în Legislativ a proiectului de lege privind lustrația și curățarea autorităților statului de influența oligarhică....

  SOCIAL

  PSRM pregătește un nou proiect de lege cu privire la funcționarea limbilor pe teritoriul Republicii Moldova. Despre aceasta președintele socialiștilor, Igor Dodon, a anunțat...

  Copyright © 2020