Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  (Sondaj) Patru partide ar intra în Parlament, dacă duminica ar fi organizate anticipatele

  Patru formațiuni politice ar accede în Legislativ, dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri parlamentare, potrivit datelor prezentate în sondajul ”Vox Populi – februarie 2021 ”, realizat de Asociația Sociologilor și Demografilor.

  Astfel, în Parlament vor ajunge PAS, PSRM, Partidul ”Șor” și Partidul Nostru. 36% din respondenții deciși au declarat că își vor da votul pentru PAS, 32,7%- pentru PSRM, pentru Partidul Șor -9,7%, iar pentru Partidul Nostru – 7,4%.

  Potrivit cercetării, PPDA condus de Andrei Năstase ar acumula doar 4,2% din sufragii, PCRM – 3,9%, PDM -2,4%, alte partide – 3,5%.

  Cercetarea a fost efectuată în perioada 12-20 februarie, pe un eşantion de 1191 de respondenţi, cu o eroare maximală de + 3,0%.

  socialistii.md

   

  POLITICA

  Aproape fiecare al doilea cetățean al Republicii Moldova i-a acordat Maiei Sandu o notă negativă pentru un an de activitate în calitate de președinte...

  POLITICA

  Majoritatea cetățenilor se arată nemulțumiți de felul în care guvernarea PAS desfășoară angajări în funcții de conducere în diverse instituții ale statului.

  POLITICA

  Președintele țării, Maia Sandu, se prăbușește în sondaje. În doar câteva luni, ratingul acesteia a scăzut cu 9 puncte procentuale. Totodată, ex-președintele țării, liderul...

  POLITICA

  Majoritatea cetățenilor sunt nemulțumiți de felul în care trăiesc și de cum se derulează lucrurile în Republica Moldova. Datele se conțin în ”Barometrul Socio-Politic...

  Copyright © 2021