Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  SONDAJ: PAS și PSRM, aproape la egalitate în intenția de vot

  Patru formațiuni politice ar accede în Legislativ, dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri parlamentare, potrivit datelor prezentate în sondajul Vox Populi – ianuarie 2021 ”Anul 2020 în opinia populației din Republica Moldova”, realizat de Asociația Sociologilor și Demografilor.

  Conform sondajului, în Parlament vor ajunge PAS, PSRM, Partidul ”Șor” și Partidul Nostru. 33,9% din respondenții deciși au declarat că își vor da votul pentru PAS, 33,2%- pentru PSRM, pentru Partidul Șor -12,9%, iar pentru Partidul Nostru – 7,5%.

  Potrivit cercetării, PPDA condus de Andrei Năstase ar acumula doar 4,4% din sufragii, PCRM – 2,9%, PDM -1,1%, alte partide – 4%.

  Cercetarea a fost efectuată în perioada 08-23 ianuarie 2021, pe un eşantion de 1153 de respondenţi, din 87 localităţi, cu o eroare maximală de +3,0%.

  privesc.eu

  ECONOMIE

  Președintele comisiei agricultură și industrie alimentară, deputatul PSRM, Radu Mudreac, a depus oficial pe numele premierului interimar o interpelare, unde solicită Guvernului să intervină...

  POLITICA

  Președintele PSRM, Igor Dodon, va avea, în zilele de 18-19 iunie, întrevederi cu diaspora moldovenească din Federația Rusă. Liderul socialiștilor a anunțat, la ”Primul...

  POLITICA

  PAS a refuzat semnarea angajamentului propus de Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor prin care aceștia își asumă obligația să nu majoreze vârsta de...

  POLITICA

  Majoritatea populației este contra aderării Republicii Moldova la blocul militar NATO, indică datele unui studiu prezentat de Asociația Sociologilor și Demografilor.

  Copyright © 2021