Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  SONDAJ: Maia Sandu și Igor Dodon, se bucură de cea mai mare încredere din partea cetățenilor

  Șeful statului, Maia Sandu, și președintele PSRM, Igor Dodon, se bucură de cea mai mare încredere din partea cetățenilor, arată datele sondajului socio-politic iData, mai 2021.

  Astfel, în Maia Sandu au încredere 39,6 la sută din cetățenii deciși, iar în liderul PSRM, Igor Dodon –28,2%. Pe locul trei s-a clasat Ilan Șor – cu 4,2% și președintele PCRM, Vladimir Voronin, pentru care s-au expus 3,4%. Liderul comuniștilor este urmat în clasament de Renato Usatâi – cu 3,1 procente.

  În topul politicienilor cu cea mai mare încredere din partea populației mai apare fostul premier Ion Chicu și primarul Capitalei, Ion Ceban – cu câte 1,2 procente.

  Liderul PPDA, Andrei Năstase, se situează printre codașii acestui clasament. Popularitatea acestuia a scăzut până la 0,7 la sută.

  Totodată, 13,5 procente din respondenți au declarat că nu au încredere în nimeni, iar 1,5 la sută nu au vrut să răspundă la această întrebare.

  Sondajul a fost efectuat în luna mai pe un eșantion de 1227 de respondenți. Eroarea maximă de eșantionare ±2,7%.

  privesc.eu

  Facebook

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a adresat felicitări sincere Prim-ministrului interimar al Armeniei, președintelui Partidului ”Contractul Civil” Nikol Pașinian, cu ocazia...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Astăzi, la 50 de zile de la sărbătoarea Sfintelor Paşti, creştinii ortodocşi prăznuiesc Sfînta Treime, Cincizecimea, cunoscută în popor ca Duminica Mare. Cu prilejul...

  POLITICA

  La întrevederea lui Igor Dodon și Constantin Starîș cu diaspora moldovenească din Moscova și din centrul Rusiei, sala a fost neîncăpătoare.

  SOCIAL

  Marșul pentru susținerea familiei tradiționale, la care au participat azi zeci de mii de tinere familii, reprezentanți ai bisericii și alți doritori, demonstrează că...

  Copyright © 2021