Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  SONDAJ: Încrederea în Maia Sandu scade în continuare, iar Igor Dodon se bucură de o susținere mai mare a cetățenilor

  Președintele țării, Maia Sandu, pierde dramatic încrederea cetățenilor, în timp ce predecesorul său, socialistul Igor Dodon, recapătă popularitatea. Sunt datele ultimului sondaj „Situația socio-politică, studiul de audiență și analiza notorietății brandurilor de produse lactate”, realizat în ianuarie 2022, de către compania iData.

  Potrivit studiului, 24,2 la sută dintre cetățeni au cea mai mare încredere în șefa statului, Maia Sandu, cifra fiind în scădere față de decembrie 2021 cu 5,4 puncte procentuale (p.p.). Igor Dodon se bucură de încrederea a 13,2%, în creștere față de acum o lună, când a fost susținut de doar 9,5 la sută dintre cetățeni.

  Pe locul trei s-a clasat Ilan Șor, cu 7,5%, urmat de edilul Capitalei Ion Ceban – 2,7% și Marina Tauber, cu 1,5%.

  Președintele Parlamentului Igor Grosu și premierul Natalia Gavrilița s-au clasat tocmai pe locul șapte și opt, cu doar 0,7%.

  Sondajul, la care au participat 999 de respondenți, a fost realizat în perioada 11-23 ianuarie. Marja de eroare este de 3%.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  privesc.eu

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, nu va putea participa, din motive de sănătate, la evenimentele publice planificate pentru astăzi, 9 mai.

  POLITICA

  Președintele țării, Maia Sandu, nu a mers, în această dimineață, la Complexul Memorial Eternitate, alături de președintele Parlamentului, Igor Grosu, și premierul Natalia Gavrilița....

  SOCIAL

  Biserica Ortodoxă îl prăznuiește astăzi pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință, unul dintre cei mai cunoscuți și onorați sfinți ai creștinismului.

  POLITICA

  "În situația când Moldova are nevoie mai mult ca oricând de suport pentru a susține populația, oamenii de afaceri, pe toți cei care suferă...

  Copyright © 2021