Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  SONDAJ: Igor Dodon va câștiga prezidențialele în turul doi al scrutinului cu peste 54%

  Actualul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, va câștiga alegerile prezidențiale din acest an, dacă va ieși în turul doi cu lidera PAS, Maia Sandu. Sunt rezultatele Barometrului electoral – 2020, ediția din iulie, realizat de compania IData Inteligente.

  Respondenții au fost întrebați dacă în turul doi al scrutinului vor ieși Igor Dodon și Maia Sandu, pentru cine veți vota. Peste 54% din cei deciși au spus că și-ar da votul pentru actualul președinte al Republicii Moldova, iar aproape 46% pentru lidera PAS.

  Sondajul a fost realizat la un eșantion 1214 de persoane. Datele au fost colectate la telefon în perioada 14-26 iulie 2020. Marja de eroare este 2,8%.

  socialistii.md

   

  Facebook

  ECONOMIE

  Decizia Institutului de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerț din Stockholm din 2 august 2020, în cazul concesionării Aeroportului Internațional Chișinău, reprezintă o...

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, întreprinde o scurtă vizită de lucru la Moscova. Șeful statului intenționează să se întâlnescă cu oficiali ruși pentru a...

  SOCIAL

  Astăzi a avut loc prima ședință a Comisiei pentru reforma constituțională, prezidată de șeful statului Igor Dodon.

  POLITICA

  Președintele Igor Dodon a participat la ședința săptămânală cu Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi și Prim-ministru, Ion Chicu.

  Copyright © 2020