Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Sondaj: Igor Dodon va câștiga în turul doi în fața Maiei Sandu cu o diferență de aproape 10%

  or Dodon va câștiga în turul doi la alegerile prezidențiale din acest an cu o diferență de aproape 10% față de Maia Sandu. Sunt datele sondajului sociologic prezentate de Compania de cercetare și consultanță politică Intellect Group în colaborare cu Asociația obștească ”Spero”.

  Cetățenii au fost întrebați pentru cine vor vota în turul doi, dacă vor trece Igor Dodon și Maia Sandu. Pentru actualul președinte s-au expus 45,8%, iar pentru lidera PAS – 37,6%. Totodată, 16,6% au spus că nu știu sau nu vor să răspundă.

  Sondajul a fost efectuat în perioada 02 octombrie – 09 octombrie, pe un eșantion de 1453 de persoane cu drept de vot. Metoda aleasă este față în față, iar marja de  eroare este de +-2,7%. Acesta este cel de-al treilea sondaj preelectoral realizat la inițiativa și din sursele financiare proprii ale Companiei Intellect Group.

  Comisia Electorală Centrală a fost notificată despre desfășurarea sondajului în conformitate cu art. 70 alin. (10) din Codul Electoral.

  a-tv.md

  Facebook

  POLITICA

  Președintele țării, Igor Dodon, va veni cu o inițiativă legislativă de a înregistra o nouă Lege cu privire la funcționarea limbilor pe teritoriul Republicii...

  POLITICA

  Președintele Igor Dodon a convocat o ședință de lucru cu președinții comisiilor de profil din cadrul Consiliului Societății Civile pe lângă Președintele Republicii Moldova....

  POLITICA

  Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețsov.

  POLITICA

  (Comentariul politologului Bogdan Țîrdea)

  Copyright © 2020