Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  SONDAJ: Igor Dodon și Maia Sandu, pe picior de egalitate la capitolul încredere din partea populației

  Șeful statului Maia Sandu și ex-președintele țării Igor Dodon se bucură de cea mai mare încredere din partea cetățenilor Republicii Moldova, arată datele studiului sociologic Vox Populi – Mai-Iunie 2021, realizat de Asociația Sociologilor și Demografilor.

  Potrivit rezultatelor sondajului, Maia Sandu și Igor Dodon se situează la egalitate la capitolul încredere din partea populației. Astfel, în Maia Sandu au încredere 32,6 la sută din cetățenii deciși, iar în liderul PSRM, Igor Dodon –32,1%.

  Pe locul trei s-a clasat comunistul Vladimir Voronin, pentru care s-au expus 8,2%. Liderul PCRM este urmat în clasament de speakerul Zinaida Greceanîi – cu 5 procente.

  Topul este urmat de Ilan Șor – cu 4,6 la sută și primarul Capitalei, Ion Ceban – cu 4,4 procente. În clasament apare și Renato Usatîi – cu 4,4% și liderul PPDA, Andrei Năstase – cu 1,9%.

  Sondajul a fost realizat în perioada 24 mai – 5 iunie 2021 pe bază de chestionar la domiciliul respondenților pe un eșantion de 1179 de respondenți din 83 de localități. Marja de eroare este de 3%. Sondajul reprezintă o parte componentă a Proiectului internațional Identitate și coeziune socială în Europa Centrală și de Est, realizat în comun cu Filiala de Sud a Asociației Sociologice din Ucraina.

  privesc.eu

  SOCIAL

  Președintele PSRM Igor Dodon a participat la lucrările conferinţei ştiinţifico-practică republicană, dedicată marcării a 80 de ani de la începutul Marelui Război pentru Apărarea...

  SOCIAL

  Liderii Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, Igor Dodon și Vladimir Voronin, în această dimineață, au depus flori la ”Focul Veșnic” de la Complexul...

  SOCIAL

  Președintele PSRM Igor Dodon a participat la un eveniment online, desfășurat sub egida președintelui partidului „Справедливая Россия – Патриоты – За правду” Serghei Mironov,...

  SOCIAL

  Fiul cel mai mare al ex-președintelui țării Igor Dodon azi a absolvit liceul. Cu acest prilej, tatăl a venit cu o îndrumare.

  Copyright © 2021