Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Sondaj: Andrei Năstase și Mariana Durleșteanu, cele mai bune candidaturi pentru funcția de prim-ministru

  Andrei Năstase și Mariana Durleșteanu sunt candidaturile care vor face față cel mai bine în funcția de prim-ministru, arată datele sondajului ”Vox Populi – februarie 2021 ”, prezentat, astăzi, de Asociația Sociologilor și Demografilor.

  Potrivit cercetării, 27,2% din respondenți au declarat că liderul PPDA, Andrei Năstase, se va isprăvi cel mai bine în funcția de premier, iar 25,3% – susțin că fostul ministru al Finanțelor, Mariana Durleșteanu, candidatul înaintat de 54 de deputați pentru funcția de prim-ministru.

  Alți 15,5% din cetățenii intervievați au indicat-o pe Natalia Gavriliță, 7,5% – pe liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, iar 3,4% – pe liderul PCRM, Vladimir Voronin.

  Conform sondajului, 2,7% din respondenți au optat pentru alte candidaturi, iar 18,4% nu au știut ce să răspundă.

  Cercetarea a fost efectuată în perioada 12-20 februarie, pe un eşantion de 1191 de respondenţi, cu o eroare maximală de + 3,0%.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  POLITICA

  Populația are cea mai mare încredere în Partidul Socialiștilor din Republica Moldova. Acest lucru îl demonstrează rezultatele celui mai recent sondaj de opinie publică,...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Dacă duminica viitoare ar fi organizate alegeri parlamentare, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor ar acumula cele mai multe voturi spre deosebire de celelalte formațiuni politice...

  POLITICA

  Aproape fiecare al doilea cetățean al Republicii Moldova i-a acordat Maiei Sandu o notă negativă pentru un an de activitate în calitate de președinte...

  POLITICA

  Majoritatea cetățenilor se arată nemulțumiți de felul în care guvernarea PAS desfășoară angajări în funcții de conducere în diverse instituții ale statului.

  Copyright © 2021