Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  SONADAJ: Igor Dodon va obține cel de-al doilea mandat de Președinte al Republicii Moldova, din turul doi, cu 54,2% din voturi

  Igor Dodon va obține cel de-al doilea mandat de Președinte al Republicii Moldova din turul doi al scrutinului, în care se va duela cu Maia Sandu. Sunt rezultatele Barometrului Electoral 2020, ediția din septembrie, realizat de compania IData.

  Astfel, potrivit sondajului, în turul doi al alegerilor prezidențiale, Igor Dodon va obține 54,2% din voturi, iar Maia Sandu 45,8%.

  La sondaj au participat 1218 respondenți, datele au fost acumulate în perioada 21 septembrie – 3 octombrie 2020. Marja de eroare este de 2,8 la sută. Sondajul este un produs propriu al companiei IData.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  POLITICA

  Deputații Partidului Socialiștilor din Republica Moldova l-au rugat pe șeful-adjunct al Administrației Prezidențiale ruse, Dmitri Kozak, să intervină ca Republica Moldova să obțină un...

  POLITICA

  O delegație a deputaților PSRM, condusă de Igor Dodon, a avut, luni, la Moscova, o întrevedere cu reprezentanții Partidului ”Edinaya Rossiya”.

  SOCIAL

  Astăzi, la Moscova, președintele PSRM Igor Dodon a avut o întrevedere cu Evghenii Primakov, șeful Agenției Federale pentru Afaceri CSI, conaționalii care locuiesc peste...

  ECONOMIE

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Roman Panov, prim-vicepreședinte al SA ”Gazprombank”.

  Copyright © 2021