Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Serviciile municipale au efectuat lucrări de combatere a poleiului

  Primăria municipiului Chișinău informează că serviciile municipale au intervenit la combaterea poleiului pe străzile și trotuarele din capitală.

  Astfel, drumarii au început intervenția de la ora 03:00, pe străzile centrale și secundare unde circulă transportul public. Î.M. Regia „Exdrupo” a intervenit cu 34 autospeciale cu perie și sărărițe, fiind presărate 585 tone de amestec nisip și sare.

  De asemenea, Regia locativ-comunală a implicat circa 230 persoane și 31 de utilaje pe trotuare, curți și la stațiile de așteptare a transportului public, fiind presărate 77 tone de sare.

  Totodată în parcuri, scuaruri și pe aleile centrale la combaterea poleiului au intervenit muncitorii Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi”, cu 7 unități de tehnică, fiind presărate 2 tone de sare și 3 tone soluție lichidă.

  În context, serviciile municipale îndeamnă cetățenii sa fie prudenți, iar in caz de situații dificile să apeleze la Dispeceratul central municipal: (022) 22 22 67.

  SOCIAL

  Toate serviciile municipale se pregătesc pentru buna desfășurare a sărbătorii Paștele Blajinilor. Potrivit primarului general Ion Ceban, de Paștele Blajinilor, va fi organizat transport...

  SOCIAL

  Întreprinderea Municipală Regia "Exdrupo" se află în proces de suplinire a stocurilor de materiale antiderapante pentru a întreține drumurile din capitală în sezonul rece.

  SOCIAL

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis până mâine Cod Galben de polei şi ghețuș, valabil pe întreg teritoriul țării.

  SOCIAL

  În instituțiile municipale de învățământ s-au înregistrat 235 de cazuri de coronavirus, mai puțin cu 27 față de săptămâna trecută, transmite, MOLDPRES.

  Copyright © 2021