Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Sergiu Mocanu, susține că Igor Dodon va câștiga alegerile prezidențiale din noiembrie

  Liderul Mișcării Antimafie, Sergiu Mocanu, susține că Igor Dodon va câștiga alegerile prezidențiale din noiembrie. Mocanu a declarat, la un post privat de televiziune, că Dodon o va devansa pe Sandu în turul doi și va obține un al doilea mandat de președinte al țării.

  ”Este foarte clar că, în turul doi ajung Igor Dodon și cu Maia Sandu și că în turul doi câștigă Dodon”, a spus Mocanu.

  Acesta a explicat și de ce formațiunea pe care o conduce a decis să nu participe la alegerile prezidențiale.

  ”Noi nu am vrut să ne pomenim că, candidăm în primul tur, aducem niște oameni la vot, iar în al doilea tur ce să le spunem votați Maia Sandu? Eu asta nu vreau să o fac”, a spus Mocanu.

  a-tv.md

  Facebook

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere de rămas bun cu Ambasadorul Austriei în Republica Moldova, Christine Freilinger.

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Președintele Uniunii Interparlamentare, Gabriela Cuevas Barron, care se află în Republica Moldova cu o...

  POLITICA

  Candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova Igor Dodon a venit cu un mesaj, după ce Comisia Electorală Centrală l-a înregistrat în cursă.

  POLITICA

  Comisia Electorală Centrală informează că pentru alegerile Președintelui Republicii Moldova din 1 noiembrie 2020, au fost constituite, în total, 2143 de secții de votare.

  Copyright © 2020