Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Șeful statului întreprinde o vizită de lucru în raionul Telenești

  Astăzi, Președintele Republicii Moldova întreprinde o vizită de lucru în raionul Telenești. În cadrul acesteia, Igor Dodon se va familiariza cu activitatea agenților economici și agricultorilor din regiune, va inspecta mai multe tronsoane de drum aflate în construcție, va vizita instituții medicale și educaționale, se va întâlni cu un veteran al Marelui Război pentru Apărarea Patriei.

  Inițial, șeful statului a inspectat drumul finisat recent din satul Tîrșiței, raionul Telenești. Segmentul de drum reparat măsoară 328 de metri și a fost renovat în cadrul programului „Drumuri bune pentru Moldova 2020”.

  Acest drum este unul dintre cele mai utilizate de locuitorii satului. Astfel, după reabilitarea acestuia, localnicii se pot deplasa cu ușurință spre instituțiile publice din localitate.

  Igor Dodon a subliniat că dezvoltarea infrastructurii drumurilor este una dintre prioritățile conducerii țării, iar programul „Drumuri bune pentru Moldova” este unul fără precedent. În cadrul acestui program, în raionul Telenești vor fi investite peste 33 milioane de lei pentru reparația a circa 30 km de drum în 31 de localități. Finalizarea lucrărilor este preconizată pentru luna noiembrie curent.

  presedinte.md

  Facebook

  SOCIAL

  Ploile abundente au provocat pagube în unele zone din centrul și sudul țării, în special în Comrat. Președintele țării, Igor Dodon, a discutat cu...

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere de rămas bun cu Ambasadorul Austriei în Republica Moldova, Christine Freilinger.

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Președintele Uniunii Interparlamentare, Gabriela Cuevas Barron, care se află în Republica Moldova cu o...

  POLITICA

  Candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova Igor Dodon a venit cu un mesaj, după ce Comisia Electorală Centrală l-a înregistrat în cursă.

  Copyright © 2020