Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Șeful statului a participat la ședința săptămînală cu conducerea de vîrf a țării

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a participat la ședința săptămânală cu Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi și Prim-ministru, Ion Chicu. Oficialii au discutat mai multe subiecte de importanță majoră, printre care alegerile prezidențiale din luna noiembrie.

  Demnitarii au menționat faptul că sunt deciși și depun toate eforturile pentru ca aceste alegeri să se desfășoare pe cale democratică, în conformitate cu legislația Republicii Moldova și conform celor mai înalte standarde internaționale.
  „Ne dorim ca toți cetățenii să-și poată exercita dreptul la vot”, a scris președintele pe pagina sa de pe o rețea de socializare.
  Totodată, interlocutorii au condamnat insinuările făcute la adresa Comisiei Electorale Centrale prin care se pretinde că alegerile ar putea fi fraudate.
  În altă ordine de idei, oficialii au vorbit despre politica fiscală. În săptămâna curentă Ministerul Finanțelor a remis spre consultare politica fiscală pentru anul 2021.
  „În acest sens, sunt mai multe propuneri care vin să acorde susținere suplimentară domeniului economic”, a conchis Igor Dodon.
  De asemenea, părțile au discutat despre derularea proiectelor investiționale, în special, în domeniul construcției drumurilor.
  „Am subliniat oportunitatea respectării stricte a calității în procesul de efectuare a lucrărilor”, a menționat șeful statului.

  TOP 24 de ore

  Facebook

  ECONOMIE

  Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a anunțat noile prețuri maxime de referință valabile pentru weekend și luni, 1 – 3 octombrie. Prin...

  POLITICA

  Fostul președinte al țării, Igor Dodon, cere organelor competente să inițieze o investigație detaliată, în urma incendiului produs în ograda casei sale. Într-o postare pe...

  Noutăţi

  Membrii Biroului permanent al Parlamentului au aprobat astăzi ordinea de zi a ședințelor plenare care se vor desfășura în perioada 30 septembrie – 6...

  Noutăţi

  S-a scumpit energia termică și pentru consumatorii din capitală. Astfel, beneficiarii de energie termică centralizată primită de la Termoelectrica vor plăti deja 2854 de...

  Copyright © 2021