Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Șeful statului a participat la ședința săptămînală cu conducerea de vîrf a țării

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a participat la ședința săptămânală cu Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi și Prim-ministru, Ion Chicu. Oficialii au discutat mai multe subiecte de importanță majoră, printre care alegerile prezidențiale din luna noiembrie.

  Demnitarii au menționat faptul că sunt deciși și depun toate eforturile pentru ca aceste alegeri să se desfășoare pe cale democratică, în conformitate cu legislația Republicii Moldova și conform celor mai înalte standarde internaționale.
  „Ne dorim ca toți cetățenii să-și poată exercita dreptul la vot”, a scris președintele pe pagina sa de pe o rețea de socializare.
  Totodată, interlocutorii au condamnat insinuările făcute la adresa Comisiei Electorale Centrale prin care se pretinde că alegerile ar putea fi fraudate.
  În altă ordine de idei, oficialii au vorbit despre politica fiscală. În săptămâna curentă Ministerul Finanțelor a remis spre consultare politica fiscală pentru anul 2021.
  „În acest sens, sunt mai multe propuneri care vin să acorde susținere suplimentară domeniului economic”, a conchis Igor Dodon.
  De asemenea, părțile au discutat despre derularea proiectelor investiționale, în special, în domeniul construcției drumurilor.
  „Am subliniat oportunitatea respectării stricte a calității în procesul de efectuare a lucrărilor”, a menționat șeful statului.

  TOP 24 de ore

  Facebook

  POLITICA

  Igor Dodon a lansat o provocare pentru susținători și criticii săi, dar și pentru toți cetățenii care-i urmăresc emisiunea de vineri ”Președintele Igor Dodon...

  POLITICA

  Blocul Comuniștilor și Socialiștilor este gata să lupte în opoziție, pentru această are o echipă și ideologie puternice, a declarat președintele PSRM, Igor Dodon....

  ALEGEREA EDITORILOR

  Blocul Comuniștilor și Socialiștilor este gata să lupte în opoziție, pentru această are o echipă și ideologie puternice, a declarat președintele PSRM, Igor Dodon....

  POLITICA

  Președintele PSRM, Igor Dodon, vorbește despre necesitatea reformării și consolidării forțelor politice de centru-stânga din Republica Moldova. Liderul socialiștilor a declarat, vineri la emisiune,...

  Copyright © 2021