Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Șeful statului a participat la ședința săptămînală cu conducerea de vîrf a țării

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a participat la ședința săptămânală cu Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi și Prim-ministru, Ion Chicu. Oficialii au discutat mai multe subiecte de importanță majoră, printre care alegerile prezidențiale din luna noiembrie.

  Demnitarii au menționat faptul că sunt deciși și depun toate eforturile pentru ca aceste alegeri să se desfășoare pe cale democratică, în conformitate cu legislația Republicii Moldova și conform celor mai înalte standarde internaționale.
  „Ne dorim ca toți cetățenii să-și poată exercita dreptul la vot”, a scris președintele pe pagina sa de pe o rețea de socializare.
  Totodată, interlocutorii au condamnat insinuările făcute la adresa Comisiei Electorale Centrale prin care se pretinde că alegerile ar putea fi fraudate.
  În altă ordine de idei, oficialii au vorbit despre politica fiscală. În săptămâna curentă Ministerul Finanțelor a remis spre consultare politica fiscală pentru anul 2021.
  „În acest sens, sunt mai multe propuneri care vin să acorde susținere suplimentară domeniului economic”, a conchis Igor Dodon.
  De asemenea, părțile au discutat despre derularea proiectelor investiționale, în special, în domeniul construcției drumurilor.
  „Am subliniat oportunitatea respectării stricte a calității în procesul de efectuare a lucrărilor”, a menționat șeful statului.

  SOCIAL

  În dimineața zilei, prim-ministrul Ion Chicu a avut o ședință de lucru cu directorul Spitalului Clinic Bălți, Serghei Rotari. În cadrul căreia, premierul a...

  SOCIAL

  Igor Dodon a adresat astăzi un mesaj de felicitare Postului Național "Radio Moldova" cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la fondare.

  SOCIAL

  Președintele Parlamentului RM, Președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, a adresat un mesaj de felicitare personalului Grădinii Botanice cu ocazia aniversării Institutului.

  SOCIAL

  Ion Ceban spune că Igor Dodon este cel mai potrivit pentru funcția de președinte de țară, pentru că el are toate elementele cheie pentru...

  Copyright © 2020