Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Șeful statului a participat la inaugurarea unui teren de joacă pentru copii din Ceadîr-Lunga

  Pe finalul vizitei de lucru de astăzi, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, împreună cu bașcanul Autonomiei Găgăuze, Irina Vlah, și primarul orașului Ceadîr-Lunga, Anatolii Topal, au participat la ceremonia de inaugurare a unui teren de joacă pentru copii, care a fost amenajat cu sprijinul șefului statului după ce, în august curent, mai mulți locuitori ai raionului au lansat în rețelele de socializare o solicitare în acest sens.

  Noul teren de joacă este unul modern, are o suprafață de 300 mp și răspunde tuturor standardelor de siguranţă pentru copii.

  Igor Dodon le-a mulțumit celor care au răspuns apelului său de a realiza această doleanță a localnicilor. Șeful statului le-a dorit micuților, dar și părinților acestora să se bucure de noul spațiu de recreere.

  Președintele țării a reiterat că copiii sunt viitorul țării noastre și se va face tot posibilul ca să le fie asigurată o copilărie fericită.

  presedintie.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon și-a încheiat campania electorală acasă, în sânul familiei. Candidatul independent le-a mulțumit celor dragi pentru că l-au susținut în această perioadă.

  SOCIAL

  Igor Dodon susține că deocamdată nu a decis în ce țară va efectua prima sa vizită oficială, după ce va obține victoria la alegerile...

  POLITICA

  Ministerul Justiției va contesta decizia în cazul judecătorilor din dosarul „Laundromat”, care au fost repuși recent în funcție. Despre aceasta Igor Dodon a declarat...

  POLITICA

  În 2021, va fi lansată o reformare fără precedent a sistemului judecătoresc din Republica Moldova. Despre aceasta Igor Dodon a anunțat în cadrul unei...

  Copyright © 2020