Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Șeful statului a participat la inaugurarea unui teren de joacă pentru copii din Ceadîr-Lunga

  Pe finalul vizitei de lucru de astăzi, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, împreună cu bașcanul Autonomiei Găgăuze, Irina Vlah, și primarul orașului Ceadîr-Lunga, Anatolii Topal, au participat la ceremonia de inaugurare a unui teren de joacă pentru copii, care a fost amenajat cu sprijinul șefului statului după ce, în august curent, mai mulți locuitori ai raionului au lansat în rețelele de socializare o solicitare în acest sens.

  Noul teren de joacă este unul modern, are o suprafață de 300 mp și răspunde tuturor standardelor de siguranţă pentru copii.

  Igor Dodon le-a mulțumit celor care au răspuns apelului său de a realiza această doleanță a localnicilor. Șeful statului le-a dorit micuților, dar și părinților acestora să se bucure de noul spațiu de recreere.

  Președintele țării a reiterat că copiii sunt viitorul țării noastre și se va face tot posibilul ca să le fie asigurată o copilărie fericită.

  presedintie.md

  Facebook

  POLITICA

  Alegerile din 21 noiembrie la Bălți nu înseamnă doar o luptă pentru funcția de primar, dar semnifică și un pas de eliberare a Moldovei...

  POLITICA

  Liderul PSRM, Igor Dodon, împreună cu Vasile Bolea, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, au avut o întrevedere cu Victor Petrov, deputat nou ales în...

  SOCIAL

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a venit cu un mesaj de apreciere și admirație de Ziua Mondială a Femeilor din Mediul Rural. Liderul socialiștilor menționează...

  POLITICA

  Nu umblați cu nasul pe sus, dar apucați-vă de rezolvat criza energetică. Acest mesaj le-a transmis liderul PSRM, Igor Dodon, reprezentanților PAS.

  Copyright © 2021