Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Șeful statului a avut o întrevedere cu Ambasadorul Federației Ruse

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotențiar al Federației Ruse în țara noastră, Oleg Vasneţov.

  În cursul dialogului, oficialii au abordat o serie de chestiuni legate de aprofundarea parteneriatului strategic. Interlocutorii au remarcat dinamica pozitivă a relațiilor bilaterale și au pledat pentru consolidarea lor pe viitor.

  În mod special, părțile au discutat despre acțiunile întreprinse de autoritățile ambelor state în vederea combaterii răspândirii virusului de tip nou COVID-19, exprimându-și regretul vizavi de tendința negativă înregistrată în anumite regiuni ale Europei.

  presedinte.md

  Facebook

  POLITICA

  Ex-premierul Ion Chicu a lansat un mesaj de susținere pentru Igor Dodon și familia acestuia, "în această perioadă dificilă pe care o parcurge familia".

  POLITICA

  Ex-președintele țării Igor Dodon, reținut aseară pentru 72 de ore, a transmis un mesaj prin intermediul avocaților.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Un show politic, organizat de guvernarea iresponsabilă, care nu poate să le dea oamenilor pâine. Astfel secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, a comentat...

  POLITICA

  Ofițerii Serviciului de Informații și Securitate (SIS), ai Centrului Național Anticorupție (CNA), în comun cu procurorii anticorupție, au descins cu percheziții la domiciliul fostului...

  Copyright © 2021