Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Șeful statului a avut o întrevedere de lucru cu Petru Pușcari, președintele raionului Basarabeasca

  În cadrul întrevederii, părțile au discutat mai multe chestiuni legate de dezvoltarea social-economică a regiunii, inclusiv despre situația din sectorul agricol și din domeniul educației în condițiile de pandemie.

  „În mod separat, am abordat subiecte cu privire la majorarea salariilor pentru lucrătorii nodului de cale ferată Basarabeasca – unul dintre cele mai mari din Moldova. Am menționat că voi contribui la soluționarea acestei probleme.”, se menționează în mesajul președintelui.
  Totodată, Igor Dodon a menționat că, președintele raionului a solicitat sprijin în construcția unui stadion de fotbal pe lângă liceul „A. Pușkin”, dat fiind faptul că banii alocați în aceste scopuri din bugetul raional nu sunt suficienți.

  TOP 24 de ore

  Facebook

  ECONOMIE

  În condițiile în care agricultorii din țară se confruntă cu dificultăți cauzate de seceta severă din anul curent, Asociația Băncilor din Moldova informează mediul...

  SOCIAL

  În contextul evenimentelor de astăzi, Ion Perju a avut o întrevedere cu agricultorii din raionul Hîncești. Acesta a discutat cu administrația raională despre situația...

  Copyright © 2020