Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Șeful statului a avut o întrevedere cu învingătorii concursului dedicat creației lui Aleksandr Pușkin

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu învingătorii concursului școlar dedicat creației lui Aleksandr Pușkin. Competiția intelectuală a fost organizată cu ocazia împlinirii a 200 de ani de la venirea marelui poet rus în Basarabia.

  Inițiatorul acestei acțiuni culturale extraordinare a fost Alexandr Odințov, consilier municipal din partea Partidului Socialiștilor, care a reușit să identifice și un sponsor, datorită căruia tinerii au primit cadouri de preț – tablete.

  Astfel, în cadrul competiției au fost nouă nominalizări: concursul de desene (pentru clasele I-a și a II-a), concursul de lectură expresivă pentru șase categorii de vârstă (până în clasa I-a și până în clasa a XII-a) și concursul de spectacole în baza operelor lui Pușkin pentru două categorii de vârstă (din clasa a IX-a până în clasa a XII-a).

  Igor Dodon le-a adresat sincere felicitări laureaților cu ocazia victoriei obținute, dorindu-le succese în continuare. De asemenea, șeful statului i-a mulțumit domnului Odințov pentru realizarea acestei idei minunate și a subliniat importanța păstrării memoriei lui Pușkin în țara noastră ca una dintre punțile culturale dintre popoarele Moldovei și Rusiei.

  președinție.md

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon și-a încheiat campania electorală acasă, în sânul familiei. Candidatul independent le-a mulțumit celor dragi pentru că l-au susținut în această perioadă.

  SOCIAL

  Igor Dodon susține că deocamdată nu a decis în ce țară va efectua prima sa vizită oficială, după ce va obține victoria la alegerile...

  POLITICA

  Ministerul Justiției va contesta decizia în cazul judecătorilor din dosarul „Laundromat”, care au fost repuși recent în funcție. Despre aceasta Igor Dodon a declarat...

  POLITICA

  În 2021, va fi lansată o reformare fără precedent a sistemului judecătoresc din Republica Moldova. Despre aceasta Igor Dodon a anunțat în cadrul unei...

  Copyright © 2020