Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Șeful statului a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Internaționale a Tineretului

  Președintele țării, Igor Dodon a adresat astăzi un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Internaționale a Tineretului. Acesta a menționat că tinerii sunt piatra de temelie a oricărui stat.

  “Tinerii reprezintă și prezentul, și viitorul. Înspre ei se îndreaptă admirația copiilor, pentru a-i imita, pentru a prelua obiceiuri și spuse; spre cei tineri privesc și oamenii în etate, cu speranță și nostalgie. Important este să conștientizați, fiecare dintre voi, acest grad de responsabilitate ce cade pe umerii cetățenilor în floarea vârstei și să oferiți exemple bune de urmat pentru binele țării”, a menționat Igor Dodon.

  Totodată, șeful statului a îndemnat tinerii să creadă în forțele proprii, să fie ambițioși, să facă lucruri frumoase și să fie temerari în a edifica un viitor luminos acasă.

  “Aveți lumea la picioare și orizonturi noi în priviri, aveți aspirații îndrăznețe și posibilități de a le atinge. Noi vă vom fi alături și vă vom sprijini în toate năzuințele voastre. Desigur, nu putem face abstracție de criza gravă mondială și locală impusă de pandemie. Am însă toată certitudinea că lucrurile vor reveni la normalitate, iar voi, tinerii, sunteți primii care să ofere un exemplu de adaptare și renaștere, pentru a găsi noi oportunități pentru societate și pentru propriile vise și aspirații. Privind în aceeași direcție, cu toții împreună, să credem în mai bine și să făurim o țară demnă de numele Moldova!”, a conchis președintele.

  Facebook.com

  Facebook

  SOCIAL

  De dimineață, președintele Partidului Socialiștilor din R. Moldova, Igor Dodon, a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia Crăciunului, sărbătorit astăzi pe stil vechi....

  POLITICA

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi a adresat astăzi un mesaj cu ocazia aniversării a 26-a de la adoptarea Legii privind statutul juridic special...

  POLITICA

  Președintele Igor Dodon l-a felicitat pe Joseph Biden cu ocazia alegerii în funcția de președinte al SUA.

  SOCIAL

  Astăzi începe Hanuka, sărbătoarea luminilor în calendarul evreiesc.

  Copyright © 2020