Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Ședință la PSRM, cu participarea lui Igor Dodon: socialiștii vor organizarea alegerilor parlamentare anticipate

  PSRM pledează pentru organizarea cât mai rapidă a alegerilor parlamentare anticipate. Despre aceasta s-a discutat la ședința de lucru a conducerii formațiunii, unde a participat și fostul președinte al țării Igor Dodon. Socialiștii au discutat despre planurile și prioritățile formațiunii pentru ultimele zile ale anului 2020.

  La ședință au fost analizate rezultatele consultărilor fracțiunii parlamentare PSRM cu Maia Sandu, care au avut loc astăzi. S-a menționat că poziția Partidului Socialiștilor rămâne principială și consecventă. Echipa PSRM a lansat în mod conștient procedurile juridice necesare pentru a face posibilă organizarea alegerilor parlamentare anticipate.

  Potrivit PSRM, actuala componență a Parlamentului nu corespunde voinței exprimată de popor în cadrul alegerilor din 24 februarie 2019. Igor Dodon a făcut un schimb de opinii și pe marginea rezultatelor vizitei de lucru la Moscova, unde a avut întrevederi cu președintele Dumei de Stat, în Administrația Președintelui Federației Ruse, cu liderii partidelor „Edinaia Rossia” și „Spravedlivaia Rossia”.

  La întrevedere s-a discutat detaliat despre pregătirile pentru Congresul al XVI-lea al PSRM, din 30 decembrie. La 24 decembrie, Igor Dodon și-a restabilit calitatea de membru al PSRM.

  facebook.com

  POLITICA

  Deputații PSRM au avut, astăzi, o ședință de lucru cu liderul socialiștilor, Igor Dodon, la care s-a discutat agenda de lucru pentru următoarea perioadă.

  POLITICA

  PSRM rămâne ferm pe poziții și va promova votarea în Legislativ a proiectului de lege privind lustrația și curățarea autorităților statului de influența oligarhică....

  ECONOMIE

  Președintele țării, Maia Sandu, nu vede o problemă ca într-un an de criză, din bugetul de stat să se cheltuiască 120 de milioane de...

  SOCIAL

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a adus un omagiu eroilor căzuți în conflictul armat pentru apărarea integrităţii şi independenţei Republicii Moldova. Liderul PSRM, însoțit de...

  Copyright © 2020