Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Ședința CMC, amânată din cauza situației epidemiologice alarmante

  Ședința Consiliului Municipal Chișinău planificată pentru astăzi, 20 ianuarie, a fost amânată din cauza situației epidemiologice alarmante, Viceprimarul capitalei, Fadei Nagacevschi a menționat că data unei viitoare ședințe va fi anunțată ulterior. 

  „În condițiile sanitare, executivul retrage de pe ordinea de zi toate subiectele, iar o dată pentru o altă ședință va fi stabilită ulterior ”, a declarat funcționarul. 

  De menționat că, pe ordinea de zi a ședinței de astăzi erau 23 de subiecte, iar totodată urma să fie prezentată și informația cu privire la elaborarea Planului Urbanistic General al municipiului Chișinău dar și situația epidemiologică în municipiu.

  Telegram channel

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  POLITICA

  Consilierul municipal Alex Trubca (PAS), care a fost surprins la ședința Consiliului municipal Chișinău jucându-se în telefon, consideră că avea tot dreptul să o...

  SOCIAL

  Consilierii municipali astăzi vor demostra dacă doresc sau nu schimbarea, în ceea ce privește gheretele din Chișinău. Primarul general Ion Ceban punctează că astăzi...

  SOCIAL

  Noutate bună pentru locuitorii Capitalei. Chișinăul va avea, în acest an, transport public nou, atât autobuze, cât și troleibuze.

  Copyright © 2021