Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Ultima oră! Procurorii au descins la domiciliul șefei ANI

  Procurorii Anticorupție efectuează percheziții la domiciliul directorului Autorității Naționale de Integritate, Rodica Antoci. Potrivit presei, acțiunile de urmărire penală ar avea loc în cadrul unui dosar penal în care Antoci este suspectată de îmbogățire ilicită și fals în declarația de venituri și proprietăți.

  Acțiunile oamenilor legii au loc exact la o lună după ce ANI a constatat conflict de interese în cazul președintelui Curții Constituționale (CC), Domnica Manole. Potrivit ANI, Manole a încălcat regimul de conflict de interese atunci când Înalta Curte a declarat neconstituțională Hotărârea Parlamentului, privind revocarea mandatului de judecător al Domnicăi Manole.

  Reacția președintelui CC nu s-a lăsat așteptată. Domnica Manole a venit cu amenințări la adresa ANI, declarând că va întreprinde un șir de măsuri pentru tragerea la răspundere legală a inspectorului Autorității Naționale de Integritate.

  Tot atunci, președintele țării, Maia Sandu, a sărit în apărarea Domnicăi Manole și a calificat drept ilegală constatarea Autorității Naționale de Integritate.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  telegram

  SOCIAL

  Polițiștii sub conducerea procurorilor PCCOCS, desfășoară percheziții la mai multe adrese din republică, într-o cauză penală de escrocherie cu produse agricole, pusă în aplicare...

  SOCIAL

  Centrul Național Anticorupție și procurorii PA au anunțat astăzi că desfășoară acțiuni de urmărire penală în cadrul mai multor dosare, pornite pe fapte de...

  SOCIAL

  Oamenii legii au inițiat percheziții de amploare în mai multe penitenciare și localități ale țării. La acțiuni participă peste 530 de polițiști.

  SOCIAL

  În aceste momente, ofițerii Centrului Național Anticorupție efectuează percheziții de amploare la sediul Direcției municipale din Chișinău pentru Siguranța Alimentelor și în alte nouă...

  Copyright © 2021